Termeni și Conditii Brănești.EU

Termeni de utilizare

Utilizând site-ul "Branesti.EU" și continuând să navigați și/să accesați și/să utilizați site-ul web "Branesti.EU", recunoașteți consimțământul dumneavoastră și sunteți de acord să respectați în totalitate și recunoașteți caracterul legal următorilor termeni de utilizare și condiții de utilizare ( „Termenii de utilizare”).

Orice utilizare a "Branesti.EU" este stabilită de următorii termeni de utilizare.

Utilizând serviciile "Branesti.EU" și accesând, navigând sau utilizând site-ul web "Branesti.EU" sunteți de acord cu caracterul legal privind respectarea acestor Temeni de utilizare. Utilizând, accesând și/sau navigând și continuând utilizarea, accesarea și/sau navigarea site-ului web și serviciilor "Branesti.EU", acceptați, recunoașteți și sunteți de acord că ați citit, înțeles în totalitate și sunteți de acord cu caracterul legal privind respectarea acestor Temeni de utilizare.

Precizări legale

Site-ul web "Branesti.EU" este conceput numai în scopuri informative. "Branesti.EU" nu înlocuiește recomandările furnizate de autoritățile locale și toate informațiile pe care le accesați pe site-ul web "Branesti.EU" nu pot și nu vor fi, sub nicio formă, considerate și nu vă puteți baza pe acestea ca înlocuind recomandările aotorităților. Dacă aveți probleme personale sau de sănătate, consultați întotdeauna un doctor, un jurist, avocat sau alte autorități legale. "Branesti.EU" vă sfătuiește mereu să cereți sfatul un jurist, avocat sau alte autorități legale, fără întârziere și indiferent de informațiile accesate sau utilizate de dumneavoastră pe site-ul web "Branesti.EU".

S-au depus eforturi considerabile pentru obținerea celui mai înalt grad posibil de calitate a materialelor care sunt disponibile numai în scopuri informative pe site-ul web "Branesti.EU" . Totuși, proprietarii, angajații, responsabilii "Branesti.EU" și autorii informațiilor furnizate nu acceptă nicio responsabilitate și neagă în totalitate responsabilitatea legală sau de orice alt fel pentru inexactitate, erori, afirmații sau defecte în materialul publicat, indiferent de ce natură sunt acestea. Nici "Branesti.EU" și nici alți terți care ar putea furniza informații pe "Branesti.EU" în scopuri informative nu vor avea nicio responsabilitate pentru și nu vor fi obligați legal cu privire la conținutul sau exactitatea informațiilor publicate sau pentru orice erori sau omisiuni în acestea. Acceptați în totalitate și recunoașteți că "Branesti.EU" nu este și nu va fi responsabilă sub nicio formă pentru consecințele utilizării informațiilor publicate pe site-ul web "Branesti.EU", aceste informații fiind furnizate ca dumneavoastră sa le accesați numai în scop informativ.

Informațiile furnizate pe site-ul web "Branesti.EU" sunt concise, simplificate și pot fi modificate în timp. Informațiile de pe site-ul web "Branesti.EU" nu trebuie și nu pot fi utilizate pentru stabilirea unor drepturi sau ca ajutor în luarea altor decizii și în niciun caz nu vă puteți și nu trebuie să vă bazați pe ele astfel. Utilizatorii, vizitatorii și alte persoane care accesează informațiile sunt sfătuite să obțină, indiferent de circumstanțe, sfaturi de la experți.

Vizitatorii care utilizează serviciile "Branesti.EU" precum „Forum”, ”Întrebați expertul”, rubricile de comentarii și altele trebuie să ia în considerare că sunt responsabili în totalitate pentru conținutul oricăror mesaje scrise de aceștia. "Branesti.EU" nu scrie mesaje și nu este și nu poate fi considerată responsabilă sau răspunzătoare pentru orice informații sau conținut accesat de utilizatori în legătură cu serviciile. Precum celelalte site-uri web ce furnizează publicitate și/sau un serviciu de portal de discuții, nu putem garanta complet confidențialitatea pentru fiecare utilizator, chiar dacă utilizatorul a ales să se identifice ca „anonim”.

De aceea, vă avertizăm oficial și vă sfătuim să vă abțineți de la a face, divulga sau emite afirmații sau declarații sau să emiteți informații pe care nu ați dori să le faceți publice.

Utilizarea, accesarea sau continuarea utilizării, accesarea sau navigarea pe site-ul web "Branesti.EU" este mereu pe riscul dumneavoastră. Dorim să menționăm că dacă doriți totuşi să acționați așa, o veți face asumându-vă riscurile asociate şi fiind de acord că "Branesti.EU" nu este și nu va fi responsabilă sau răspunzătoare pentru informațiile pe care le divulgați, emiteți sau faceți publice.

"Branesti.EU" nu acceptă nicio răspundere pentru orice pretenții, cereri, pierderi sau pagube, inclusiv (dar fără a se limita la) pierderi sau pagube directe, indirecte, incidentale sau consecvențiale, pentru orice motiv pentru care această pierdere și/sau pagubă a apărut sau poate apărea, indiferent dacă această pierdere și/sau pagubă sau presupusă pierdere și/sau pagubă a fost raportată în măsura în care nu contravine legilor României.

"Branesti.EU" nu este responsabilă pentru linkurile altor site-uri web care sunt postate pe portalul web "Branesti.EU". Nu am analizat aceste site-uri și nu putem garanta calitatea sau acuratețea conținutului publicat. Aceste linkuri către alte site-uri web sunt publicate numai în interesul vizitatorilor "Branesti.EU". Luați în considerare faptul că dacă accesați legătura către alt site web de pe site-ul web "Branesti.EU" , noi nu avem control asupra acelui site web de terță parte. În consecință, nu vom și nu putem garanta că responsabilul acelui site web vă va respecta confidențialitatea în aceeași manieră ca "Branesti.EU". Nu deținem și nu controlăm astfel de site-uri web de terță parte și furnizăm linkuri către alte locații pe internet numai în scopuri informative. Accesul către alte site-uri web prin intermediul "Branesti.EU" se face pe propriul risc absolut. Utilizarea site-urilor web de terță parte este supusă termenilor de utilizare și termenilor și condițiilor conținute de fiecare dintre acele site-uri web de terță parte. Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru acuratețea informațiilor, datelor, opiniilor sau afirmațiilor de pe aceste site-uri web sau siguranța linkurilor sau comunicării cu acele site-uri web. Faptul că furnizăm un link către un site web de terță parte nu înseamnă că aprobăm, autorizăm sau sponsorizăm acel site web.

Precizările legale conțin întregul acord între utilizator (dumneavoastră) și "Branesti.EU" și reglementează utilizarea serviciilor "Branesti.EU" de către utilizatori (dumneavoastră). În caz de dispute legale, utilizatorul (Dumneavoastră) și "Branesti.EU" sunt de acord să se supună jurisdicției exclusive a tribunalelor României.

Drepturi de autor și utilizarea conținutului

Toate materialele publicate pe site-ul web "Branesti.EU" sunt protejate de legile drepturilor de autor. Orice utilizare a acestor materiale pe alte site-uri web, în mass-media tradiționale sau în alte părți, sau distribuirea în orice formă fără permisiunea prealabilă în scris a "Branesti.EU" este strict interzisă.

Numele și logo-ul "Branesti.EU" este marcă comercială înregistrată. Acestea nu pot fi utilizate fără aprobarea prealabilă în scris a "Branesti.EU". Dacă se solicită și se obține o astfel de aprobare prealabilă în scris, "Branesti.EU" trebuie specificat ca sursă.

Prin trimiterea și postarea de informaţii (materiale, date, opinii, comentarii) pe site-ul web "Branesti.EU", utilizatorii "Branesti.EU" cedează drepturile de autor ale tuturor acestor informații către "Branesti.EU". "Branesti.EU" nu are obligația de a indemniza furnizorul pentru aceste informații. "Branesti.EU" poate reproduce, distribui, publica informațiile postate pe portalul web "Branesti.EU" indicând numele autorului. Nicio terță parte nu are dreptul să utilizeze informațiile publicate pe portalul web "Branesti.EU" fără aprobarea prealabilă în scris a "Branesti.EU".

Încercăm mereu să atribuim dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală deținătorilor lor de drept. Dacă această atribuire este omisă, vom corecta imediat această situație după primirea unei înștiințări în scris cu privire la aceasta.