Informare lucrari reabilitare trecerea cu calea ferata

Postat la data de: 2021-03-13 10:37:23

Subsemnatul Cristian Marian UNGUREAN în calitate de reprezentant legal al Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR-SA" — Sucursala Regionaiă CF Bucureşti, solicit eliberarea avizului de intervenţie în domeniul public, pentru executarea lucrărilor la infrastructura căii ferate, în data de 24.03.2021, la trecerea la nivel cu CF de la km 27+866 din Punct Oprire Brăneşti Sat, aferentă liniei 800 Bucureşti — Lehliu fir I.

Lucrările de intreţinere şi reparaţie pe tronsonul Bucuresti — Lehliu fir I, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 27+866, cuprind efectuarea de lucrări de întreţinere la suprastructura CF (demontare/montare dale cauciuc,ciuruire prisma piatră spartă manual şi eliminarea sterilului din pasaj, completări prismă piatră spartă, buraj de intreţinere mecanizat cu utilaje grele de cale) care să asigure planeitatea şi racordarea dintre carosabilui rutier şi dalele elastice ale pasajului.

Menţionăm că lucrarea se execută cu personal autorizat al Secţiei Linii 3 Bucureşti, din cadrul Diviziei Linii— Sucursala Regională CF Bucureşti, cu sediul în Piaţa Gării de Nord nr.1-3, sector 1.

Lucrările se vor executa cu închiderea totală a circulaţiei rutiere prin pasaj timp de 3 ore, în intervalul orar 00:00 - 03:00 şi a circulaţiei feroviare pe fir I timp de 7 ore în intervalul orar 22:00 05:00, în noaptea de 23/24.03.2021.

Semnalizarea rutieră şi feroviară va fi efectuată de către Secţia L 3 Bucureşti.

Lucrarile la trecerea la nivel constau în:

  • demontarea dalelor de cauciuc din pasaj existent
  • ciuruire prisma piatră spartă manual şi eliminarea sterilului din pasaj
  • completarea prismei de piatră spartă
  • burajul şi stabilizarea mecanizată a prismei de piatră spartă pe zona pasajului cu masini grele de cale
  • montarea dalelor interioare şi exterioare de cauciuc.

Aceste lucrări se prevăd a fi efectuate în noaptea de 23/24.03.2021, în funcţie de obţinerea favorabilă a acordului dumneavoastră.

Cu consideraţie,
Director Regional
Cristian Marian UNGUREAN

(NR 13,03,2021) Pe site-ul primăriei Comuniei Brănești a publicată doar solicitarea de mai sus fără a oferii acordul pentru efectuarea lucrărilor.

Sursa: Primaria Comunei Branesti