Anunț cu privire la carantinare

Postat la data de: 2020-10-08 11:03:10

Referitor la stirile aparute in mass media si pe retelele de socializare, cu privire la carantinarea Comunei Branesti, va informam ca din datele transmise de Directia de Sanatate Publica Ilfov, precum si a verificarilor efectuate de reprezentantii nostri in teren, in prezent comuna nu se afla in situatia carantinarii.

Precizam faptul in ultimile 14 zile au fost raportate 18 cazuri confirmate pozitiv la o populatie stabilila de 9.499 persoane, rata de infectare fiind de 1,89 cazuri/1000 locuitori.

Primar: Niculae Cismaru

Update:

Primăria Comunei Brănești, Județul Ilfov
Către,

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Ilfov

Str.Av. Popisteanu, nr. 46, sect.1, Bucureşti, ilfovdsp@yahoo.com
În atenţia domnului Negulescu Teodor Gabriel — director executiv

Având în vedere email-ul trasmis de catre institutia dumnevoastra ce contine tabelul Lista persoanelor izolate — macheta cap de tabel izolati 07.10.2020 va comunicam ca in urma verificarilor efectuate de reprezentantii nostrii cu persoanele testate si confirmate pozitiv, reiese faptul ca la data de 08.10.2020 in comuna noastra sunt 12 persoane confirmate. Va atasam documentul mentionat care are ca si observatii faptul ca anumite persoane declarate pozitiv sunt dublate, sau cazul doamnei G__ M__ M__ care din evidenta dumnevoastra este doar contact cu persoana confirmata, dar in urma convorbirii cu acesta a declarat ca este confirmata pozitiv.

Va rugam sa luati act de sesizarile institutiei noastre si sa actualizati tabelul mentinat anterior precum si raportul cu privire la rata incidentei la 1000 de locuitori.

Cu stimă,
Primar Niculae Cismaru

Sursa: Primăria Brănești