Toate-s vechi și nouă toate

Postat la data de: 2020-07-10 21:01:09

Pe unul ditre site-urile de socializare circulă o notă de informare neoficială legata de modul de colectare al deșeurilor rezultate în urma activităților agricole gospodărești. Această informare nu este prezentă pe site-ul Primăriei Brănești acolo unde ultima informație a fost postată pe data de 7 iunie 2018, ci pe site-ul facebook.com al corporației Facebook Inc.

Întrucât exită posibilitatea ca aceasă informare să fie pur și simplu un eșec al PR-ului primăriei, redăm mai jos conținutul notei informative.

Primăria comunei Brănești vă informează că în ultima săptămână a lunilor Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Septembrie, Octombrie și Noiembrie va proceda la colectarea organizată a crengilor și vegetalelor provenite de pe proprietățile dumnevoastră.

Astfel, vă rugăm să depozitați pe domeniul public din fața proprietății aceste resturi și crengi doar în ultima săptămînă a fiecărei luni menționate, în ziua în care autospeciala de salubritate este programată să colecteze deșeuri menajere.

Depozitarea crengilor și resturilor vegetale pe domeniul public anterior sau ulterior ultimei săptămâni din lunile menționate constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 200 lei la 500 lei conform HCL nr.41/2015.

Măsurile vor fi duse la îndeplinire de către Poliția Locală.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Sursa: Marian Liscan