Lansarea Programului de combatere a obezitații infantile "Vreau Să Cresc Sănătos"

Postat la data de: 2023-03-02 09:22:26

Consiliul Judetean Ilfov prin Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Ilfov, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Asociația "Academia de Sport și Nutriție Alexander Florescu", organizează vineri, 3 martie 2023, ora 13:00, la Circul de Stat, lansarea programului de combatere a obezității infantile "Vreau Să Cresc Sănătos".

Dezbaterea va fi urmată de Spectacolul de Circ “Alege culoarea". Programul spectacolului va consta în dresură de cai, acrobații aeriene, jonglerie și numere comice. Copiii din județul Ilfov și cei din București, împreună cu profesori, părinți și invitați vor participa la acest eveniment.

Lansarea va avea loc la Circul Metropolitan (Aleea Circului, Nr. 15, București), unde se va dezbate modul în care alegem să combatem obezitatea infantilă prin programe de sport și nutriție, cu suportul medicilor și psihologilor parteneri în program, realizat și implementat de Academia de Sport și Nutriție Alexander Florescu (ASNAF).

Vor lua cuvântul Alexander Florescu - președintele ASNAF, Monica Anisie - președinte Comisia de Învățământ din Senat, Hubert Petru Ștefan Thuma - Președintele Consiliului Județean Ilfov, reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Ilfov, Corina Ceama - Inspector-sef, Inspectoratul școlar sector 2 București, reprezentantul Spitalului de Copii Dr. Victor Gomoiu și alții.

Sursa: Consiliul Judetean Ilfov